Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bedrijfsvoorstelling

AKTUA INVEST is gespecialiseerd in het ontwikkelen van commerciële grootoppervlaktes gelegen langs invalswegen naar steden en gemeenten in de provincie Antwerpen en het Waasland.

Naast het creëren van commerciële grootoppervlaktes behoort het realiseren van bedrijfsvastgoed voor KMO-vestigingen ook tot de activiteiten.

GL-Invest n.v., Vrouwevliet Invest n.v. en Bedrijvenpark Nekkerspoel n.v. (B.P.N. n.v.) zijn de voornaamste werkvennootschappen die onder het logo van de commerciële benaming AKTUA INVEST deze projecten tot uitvoering brengen.

Het werkstramien bestaat uit het zoeken naar terreinen en/of gebouwen op interessante locaties; het verkrijgen van de nodige vergunningen; het in eigen beheer oprichten of renoveren van gebouwen en infrastructuur. Dit alles met het doel de nieuwe commerciële gebouwen te verhuren aan distributieketens en kleinhandelaars en de bedrijfsgebouwen te verhuren en/of te verkopen aan kleine en middelgrote ondernemingen.

Onder realisaties vindt u een overzicht van door AKTUA INVEST ontwikkelde projecten, de totale bebouwde oppervlakte en andere relevante gegevens.

AKTUA INVEST werkt ook nauw samen met de Group GL uit Houthalen. Voor meer informatie hierover kan u terecht op de website http://www.group-gl.be

 

Ons kantoor te Wilrijk

Home
Vacature
Over ons
Aanbod
Realisaties
Wij zoeken
Contact
AKTUA INVEST Projectontwikkeling | Boekstraat 73 | B-2610 Wilrijk | tel. 03/827.37.10 | fax. 03/827.37.50 | created by Sanmax

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player