Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Vacature P.O.

GL-Invest n.v., gevestigd te Wilrijk, zoekt voor haar onderneming, een dynamische kracht die de specialist in het bouwen van winkelruimtes, kantoren, appartementen en KMO-vestigingen verder versterkt. Het bedrijf fungeert als projectontwikkelaar en besteedt de praktische uitvoering voor het merendeel uit aan aannemers, waarmee een jarenlange samenwerking is opgebouwd. Zij coördineert tevens met een externe architect de bouw en de realisatie van de projecten van het bedrijf.

Momenteel wordt uitgekeken naar een (m/v)

 

COMMERCIEEL BOUWKUNDIG PROJECTMANAGER

Je bent verantwoordelijk voor het optimaal afstemmen van de verschillende werkprocessen binnen het bedrijf en dit zowel op technisch, financieel als administratief vlak. Je staat in voor de planning, organisatie en coördinatie van het opmaken van ramingen, het negotiëren, de voorcalculatie, het opvolgen van de vorderingsstaten, de opleveringen en de correcte nacalculatie.

Je werkt met interne en externe diensten.

 

Je hebt een hogere bouwtechnische kwalificatie, niveau industrieel ingenieur, of bent gelijkwaardig door ervaring. Enkele jaren ervaring in een gelijkaardige functie is een uitgesproken troef. Je getuigt van gedrevenheid, zelfstandigheid en flexibiliteit.Je bent bovenal een uitstekend organisator en beschikt over een sterke persoonlijkheid met leidinggevende kwaliteiten.

GL-Invest n.v. biedt de kans op een professionele uitdaging en een boeiende job binnen een dynamisch en groeiend bedrijf. Je kan rekenen op een aantrekkelijk salarispakket en een bedrijfswagen.

 

 Geïnteresseerde kandidaten schrijven met uitgebreid curriculum vitae naar

  Aktua Invest Projectontwikkeling

Boekstraat 73, 2610 Wilrijk

www.aktuainvest.be  - info@aktuainvest.be

Home
Over ons
Aanbod
Realisaties
Wij zoeken
Vacature P.O.
Contact
AKTUA INVEST Projectontwikkeling | Boekstraat 73 | B-2610 Wilrijk | tel. 03/827.37.10 | fax. 03/827.37.50 | created by Sanmax

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player